Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/c/1/lajke.se/httpd.www/asiatour/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/c/1/lajke.se/httpd.www/asiatour/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/c/1/lajke.se/httpd.www/asiatour/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/c/1/lajke.se/httpd.www/asiatour/wp-includes/post-template.php on line 259

Det är en riktig skitstad ändå.

Jag har aldrig känt mitt så utsatt som jag gjorde när jag var i Delhi. VVårt förbetalda hotell hade inget rum till oss när vi kom och vi försökte att låna internet på ett angränsande hotell: det var bara för gäster och vi bad dem att ringa taxi åt oss: nej det gör man bara för sina gäster.  Att bli tafsad på är vanligt.  Hur folk stirrade och hur fruktansvärt det kändes innan vi fick tag i en bra chaufför som hittade ett bra hotell åt oss.

UD uppmanar folk att inte åka till Delhi och det området som finns runt där och de har rätt. Inte enbart för att det är farligt just nu utan för att det är en riktig skitstad!

När man går i staden som turist så kommer det folk fram och berättar att det stället man är på är riktigt dåligt och de vet ett mycket bättre. Sen drar de iväg med en någonstans dit solen inte lyser.  De säger hela tiden att de bara vill vara hyggliga men det är inte sant. De allra flesta överlag är ute efter att lura dig på så mycket pengar de kan.  Har man stora ryggsäckar etc så tittar de på en som om man är pack eller kastlös.

Jag har hört flera har upplevt samma sak som vi gjort i Delhi. De säger att det är helt annorlunda i södra delarna och utefter den västra kusten (Mumbai och Goa). Ska ni åka till Indien så skit i Delhi! Agra (Taj Mahal) och Varansi är värd ett besök dock.

Just bu sprids det bilder på facebook på en kvinna som blev våldtagen av ett gäng killar. Man förespråkar dödstraff för dessa. Nu kan jag ju tycka att svenskar kanske inte ska förespråka dödsstraff i ett annat land. Att man piskar upp stämningen ännu mer när det ändå redan varit upplopp i flera dagar där med människor som skadas och dödas under flera dagar därnere känns inte ok. Visst det är vidrigt med såna överfall.

Postad i Delhi

Följ oss på BlogLovin.

Föregående post
Lämna en kommentar

2 kommentarer

 1. Sune

   /  december 31, 2012

  Visst är gruppvåldtäkter hemska och de kan aldrig försvaras. Men jag har inte sett någon debattör som vågat sig på att diskutera en underliggande orsak. I Indien är aborter av flickfoster mycket vanliga. Detta börjar nu få som konsekvens att många unga män inte har någon möjlighet att skaffa sig flickvän eller hustru. Vi borde kanske diskutera om aborter enbart är en rättighet för kvinnor. Ibland är aborter kanske rent av förkastliga.

  View Comment
  Svara
  • Sune, jag tycker det är ganska långsökt att du pratar om aborter. Förstår ditt resonemang men mycket långsökt.

   Underliggande orsaker är att landet är oerhört segregerat, det är inte jämställt för fem öre och det är fruktansvärt korrumperat. Bara det faktumet att folk har rest sig nu och krävt åtgärder tyder på att det är på väg åt rätt håll.
   Aborterna är lite deras sak, de är ju ganska många överlag så att förbjuda det helt vore förkastligt.

   View Comment
   Svara

Feel free to comment or share

 • Status just nu

  The 14 weeks trip we did together 2011 -2012 inspired one of us to start living in Langkawi, Malaysia. Now this blog is filled with tips ans tricks on whet to do & see & eat in SE asia. It grows as I travel. Of course the focus lies in Langkawi and the endless activities that lays befor a visitor here. I have lived here for a year, please contact me if you want further information on Langkawi.
 • Make your money on the beach!

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Vi kan inte ladda bloggdata just nu.

 • Läs från början

  Vår resa börjar här om du vill läsa om den i den ordning vi bloggade.

 • Billigaste flygbokning?

  Billigaste flygresorna har vi kommit fram till att du kan hitta på Travelstart . De ligger i snitt några hundralappar under övriga nätresebyråer och flyger med samma flygbolag. Skyscanner har också billiga flyg.
 • Kategorier

 • Meta
 • Twingly BlogRank  Twingly Blog Search
  link:http://asiatour.lajke.se/ sort:published
  Recent linking posts

%d bloggare gillar detta: