Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/c/1/lajke.se/httpd.www/asiatour/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/c/1/lajke.se/httpd.www/asiatour/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/c/1/lajke.se/httpd.www/asiatour/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/c/1/lajke.se/httpd.www/asiatour/wp-includes/post-template.php on line 259

En kör av barnröster

Satt som vanligt på terrassen när internet dog.. efterstund beslöt jag mig son  för att ta en promenad, tänkte kolla in ån som rinner genom Yogyakarta.  Efter 5-timmmarsregnet igår borde är finnas lite mer vatten idag.

Så jag tog med mig kameran och gick. Promenerade genom de små vindlande gatorna.

Rätt vad det var så hör jag en kör av barnröster som härmade en fröken. Jag stannade till och tjuvkikade lite på klassen. Sen fick en av de syn på mig och mer eller mindre kaos utbröt när de alla skulle kolla och säga ”hello”. Frågade fröken om det var ok att jag kom in och spanade lite. Det var det.

Barnen satt på sina stolar i sina små uniformer och upprepade ”good morning” när fröken sa det till mig. Sen uppmanade hon dem att hälsa på mig och de ställde sig genast på kö. En efter en tog de mig i handen och lyften den till sin kind.

Jag ville sen inte störa mer utan beslöt mig för att gå, vinkade adjö och gick därifrån med tårarna växande i ögonen.  Vet inte vad det betyder men det var vackert!

Efter en stund kom jag ner till ån och nog var där mycket mer vatten än igår (då var det i princip helt torrlagt)Tog en stund att hitta hem sen igen men det gjorde inget. Tvärtom, jag blev besviken när jag väl var framme. Älskar att promenera i de små smala gatgränderna och möta alla underbara människor.

Vågar dock ännu inte ta kort på människorna än så ni får nöja er med bilder på gränderna…

Ja just det ja, vi konstaterade i morse att vi är jävligt trötta på at packa ihop och åka till ett nytt ställe, så vi stannar en natt till *skratt* Vi hade nog kunnat stanna här några dagar till om inte det var så att det kostade en hel del pengar!

Postad i Yogyakarta

Följ oss på BlogLovin.

Föregående post
Nästa post
Lämna en kommentar

1 kommentar

 1. Jag rös när jag läste inlägget. Det oväntade blir ofta dom bästa minnena :)

  View Comment
  Svara

Feel free to comment or share

 • Status just nu

  The 14 weeks trip we did together 2011 -2012 inspired one of us to start living in Langkawi, Malaysia. Now this blog is filled with tips ans tricks on whet to do & see & eat in SE asia. It grows as I travel. Of course the focus lies in Langkawi and the endless activities that lays befor a visitor here. I have lived here for a year, please contact me if you want further information on Langkawi.
 • Make your money on the beach!

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Vi kan inte ladda bloggdata just nu.

 • Läs från början

  Vår resa börjar här om du vill läsa om den i den ordning vi bloggade.

 • Billigaste flygbokning?

  Billigaste flygresorna har vi kommit fram till att du kan hitta på Travelstart . De ligger i snitt några hundralappar under övriga nätresebyråer och flyger med samma flygbolag. Skyscanner har också billiga flyg.
 • Kategorier

 • Meta
 • Twingly BlogRank  Twingly Blog Search
  link:http://asiatour.lajke.se/ sort:published
  Recent linking posts

%d bloggare gillar detta: