Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/c/1/lajke.se/httpd.www/asiatour/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/c/1/lajke.se/httpd.www/asiatour/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/c/1/lajke.se/httpd.www/asiatour/wp-includes/post-template.php on line 259 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/6/c/1/lajke.se/httpd.www/asiatour/wp-includes/post-template.php on line 259

Shit chat

Måndag 14 november – dag 15

 

U: Var det stå eller sitt?

R: Sitt.

U: Fanns det papper?

R: jupp på den längst in.

Efter sn stund.

U: Gick det bra?

R: Jupp sprutmålade, du?

U: Jag hade lite substans i mitt

Postad i Kathmandu

Följ oss på BlogLovin.

Föregående post
Nästa post
Lämna en kommentar

6 kommentarer

 1. perpersa

   /  november 17, 2011

  Nu är det underbart att följa er, även om det blir lite för tydliga bilder…
  Men jag diggar skarpt flickorna 13 – 15 hon är så charmig, skrattet förflyttar sig till mig i en lång stund.
  Å flickorna 37 är också fin, kram syrran.
  Hoppas ni har det gott nu.
  Mor berättade att kissen numera pratar rätt mycket med henne, men vill inte gå ut ännu. Dom mår bra av varandra. Å Ami har gjort ännu en operation som gick bra så dom hoppas nu på uppförsbacke för hennes hälsa.Men hon ligger på intensiven ännu.
  Hoppas ni provar köttbullar o fiskbullar o kyckling på spett i gatustånden, dom bästa restaurangerna jag vet.

  View Comment
  Svara
 2. perpersa

   /  november 17, 2011

  Fick en länk av en kompis som bor i Chayaphum om översvämningarna, http://flood.longdo.com/en

  View Comment
  Svara
 3. Turistmage kallas det.

  View Comment
  Svara
 4. perpersa

   /  november 17, 2011

  Glegolo som bor i Chayaphum å som bloggar om vad han hör:
  Så som jag har fattat det i alla fall, så sker avrinning mestadels bara när det är riktig ”ebb”, och det är klart, hur ofta är det då? Inte ofta,
  och under tiden så står vattnet stilla där i Bangkok.
  Nu har ju dessutom allt jäkla skräp som thaiarna slänger omkring sig, som jag ju tjatat om länge nu, äntligen kommit ikapp dom, och de får lida för detta uppförande där man bara slänger skiten omkring sig. Dessutom så flyter det en mängd av döda hundar som hela tiden dör i trafiken och slagsmål, dessa djurkroppar flyter nu ner till Bangkok, och de har ett helvete där just nu med dessa 2 saker.
  Tänk Er vilket scenario för Thai,,,,, Sopor, skräp och döda djurkroppar och stillastående vatten. Detta om något är ju en härlig grogrund till de mest farliga sjukdomar som finns….. Nä tack till att åka in i Bangkok, Flygplatsen är cool, där är det helt OK, och det är bara att åka vidare därifrån in i Thailand, så är allt OK, så var inte rädda….

  View Comment
  Svara
  • Fast vi har inte sett vare sig vatten, skräp eller döda djurkroppar! Tro det eller ej men vi tycker att Bangkok är både organiserat, systematiskt och mycket rent! (Vi har varit i Indien och Nepal liksom….) I morgon ska vi vidare, vet inte om vi åker uppåt (Chiang Mai) eller om vi åker neråt (huaHin).
   Det är roligt med dina kommentarer både om mamma och katten och om dina idéer och förslag. Jag fick en chans att prata lite kort med Myron strax efter jag fått ditt meddelande och det lät på honom som om det var på väg uppåt för Ami. Skönt att höra. Facebook är fantastiskt!
   Gillar faktumet att morsan måste jobba lite för att Wilma ska gilla henne.. hon är lite svårflörtad min katt!

   View Comment
   Svara
 5. Nice Mattsson

   /  november 19, 2011

  Lol :-)

  View Comment
  Svara

Feel free to comment or share

 • Status just nu

  The 14 weeks trip we did together 2011 -2012 inspired one of us to start living in Langkawi, Malaysia. Now this blog is filled with tips ans tricks on whet to do & see & eat in SE asia. It grows as I travel. Of course the focus lies in Langkawi and the endless activities that lays befor a visitor here. I have lived here for a year, please contact me if you want further information on Langkawi.
 • Make your money on the beach!

  Yes you can. I started with 20 USD and click banners 10 times/ day. Now my money are growing while I relax in the shade. Join this growing business now.

  Share Up To 110 % - 10% Affiliate Program

 • Vi kan inte ladda bloggdata just nu.

 • Läs från början

  Vår resa börjar här om du vill läsa om den i den ordning vi bloggade.

 • Billigaste flygbokning?

  Billigaste flygresorna har vi kommit fram till att du kan hitta på Travelstart . De ligger i snitt några hundralappar under övriga nätresebyråer och flyger med samma flygbolag. Skyscanner har också billiga flyg.
 • Kategorier

 • Meta
 • Twingly BlogRank  Twingly Blog Search
  link:http://asiatour.lajke.se/ sort:published
  Recent linking posts

%d bloggare gillar detta: